InfoMediaPlayer har blitt brukt, testet og videreutviklet kontinuerlig siden 2001, og er installert på flere tusen enheter.

InfoMediaPlayer

I Infostation setter vi brukervennlighet høyt. Software-systemet vi tilbyr er derfor bygget opp slik at du som kunde, dersom du ønsker det, fint skal klare å redigere innhold og spillelister selv.
Kjernen i produksjonen av skjermløsninger er vår programvare InfoMediaPlayer. Denne setter deg i stand til å koordinere et utall av informasjonskilder. Det kan være bilder, videoklipp, tekster, animasjoner eller ferdig informasjonsmateriell. Dette settes sammen til en spilleliste, som blir vist ute på de enkelte skjermene.

InfoMediaPlayer består av 2 moduler: InfoMedia server-programvaren som er installert på Infostations eller kundens server.  InfoMedia player-programvaren som er installert på egen pc, eller integrert direkte i skjermen, ved utplasseringsstedet.
InfoMediaPlayer har blitt brukt, testet og videreutviklet kontinuerlig siden 2001, og er installert på flere tusen enheter. Løsningen er blant de rimeligste og mest kostnadseffektive på markedet.

Slik fungerer InfoMediaPlayer

Ved hjelp av sendeplaner kan du enkelt planlegge visninger langt frem i tid, og tilpasse budskap og innhold etter kampanjer, sesong, målgruppe eller tidspunkt. Du kan vise ett spesielt budskap til ett segment på ett bestemte tidspunkt av dagen, og andre budskap på andre skjermer der du ønsker å treffe andre segmenter. I tillegg har du oversikt og full kontroll over hva som vises hvor, på hvilke skjermer og hvor lenge.

Flere moduler

Wayfinder

Wayfinder er en integrert modul i InfoMediaPlayer som gjør det enkelt for besøkende å finne frem til riktig rom/avdeling i offentlige institusjoner, hoteller, sykehus, sykehjem m.m.

“RomBooking”-modul

En webbasert løsning for booking av møterom m.m.
I kombinasjon med InfoMediaPlayer kan du selv legge opp en planlagt spilleliste for flere dager fremover.

RomBooking kan vise…..
Infostation skreddersyr et eget opplegg med bakgrunnsbilder og “fortrykte” felter for informasjon.

Systemet er web-basert slik at man kan legge ut informasjon på storskjermer (32 -82 tommer), fra hvilken som helst PC som har
nett-tilgang.

I kombinasjon med InfoMediaPlayer kan du variere fremvisningen av informasjon med videosekvenser av severdigheter, inspirasjonsbilder, reklame eller annet du mener er aktuelt. Bli din egen regissør, for hva og når ting skjer, gjør alle operasjoner fra din egen PC, enkelt og greit.