Intranettløsning og skjermer til Nye Kilen Brygge

Måkeskrik, bølgeskvulp og kort vei til urbane gleder. I moderne og sentrumsnære leiligheter i Nye Kilen Brygge smelter by- og sjøliv sammen.

Her bor du praktisk talt på bryggekanten, med en slående vakker utsikt å våkne til hver eneste morgen. Blå himmel og småbåtidyll om sommeren, og en isblå palett om vinteren. Omgivelsene er rolige, samtidig som du er ti minutter til fots fra Sandefjord sentrum med yrende kafeliv, kulturtilbud og hyggelige handlegater.

Nye Kilen Brygge består av 139 leiligheter av varierende størrelse. Dette er leiligheter som er skapt for deg som vil bo smart, og ha en behagelig, lettvint og aktiv livsstil.

Infostation utviklet en intranettside der beboere på Nye Kilen Brygge kan logge seg inn for å lese viktig informasjon, nyheter og annet. I tillegg kan de benytte en bookingløsning for utleie/utlån av El-bil, kajakk, gjesteleilighet og selskapslokale.

Nye Kilen Brygge har en Servicevert som publiserer nyheter og vedlikeholder nettsidene. Deler av stoffet som legges ut på intranettsidene vil automatisk også vises på 7 store skjermer som er montert i de ulike inngangspartiene.

Flere prosjekter

COOP NORGE

Hovedleverandør av digitale skilt i COOP NORGE Norges raskest voksende dagligvare kjede har valgt infostation sine løsninger for digitale flater.Infostation

...Gå til prosjekt