Personvern og Cookies (informasjonskapsler)

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned/besøker en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du for eksempel forblir innlogget – om nettsiden du besøker har en slik funksjon. Dette er vanlig i blant annet nettbutikker der du oppretter en konto og “legger igjen” navn, e-post osv.

Infostation registrerer opplysninger om deg når du sender en forespørsel via et av kontaktskjemaene her på siden. Opplysningene benyttes kun til å kontakte deg når du har sendt inn en forespørsel. Dine opplysninger vil aldri bli brukt i forbindelse med markedsføring eller annet uten at du på forhånd har samtykket til det.
Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se nettleserens hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler kan noen av  funksjonene på infostation.no slutte å fungere.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som infostation.no har registrert. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene. Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har.

Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Kontaktopplysninger

Infostation AS
Nordre Kullerød 17C
3241 Sandefjord
Tlf: 33 42 60 80
e-post: post@infostation.no

 

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt.