Norwegian Outlet

100% MERKEVARE. 30-70% RABATT. ALLTID!

Norges beste merkevareby har åpnet på Ålgård, rett utenfor Stavanger! På Norwegian Outlet finner du bare kjente merkevarer i egne butikker. Og det beste er at du får 30 til 70 prosent rabatt på alt! Alltid! Her finner du fashion, outdoor, sko, barneklær og til og med kjøkkenutstyr og bøker. Butikkene tilbyr en spennende miks av produkter fra aktuell sesong, neste års vareprøver, egne outletprodukter og produkter fra fjorårets sesong.

Senteret er plassert rett ved Kongeparken, noe som gjør oss til en optimal familiedestinasjon.

Digitale plakater på stående skjerm

BAKGRUNN

Norwegian Outlet ønsket digitale plakater med unisont design og uttrykk i sitt nye merkevareby på Ålgård rett ved kongeparken utenfor Stavanger og kontaktet infostation for dialog, og produksjon.
I dette butikkdesignet var de digitale plakatene i hver butikkingang en fremtredende del.
infostation har ansvaret for fysisk produksjon og den skybaserte digitale softwareløsning (InfoMedia player) som benyttes både av den enkelte butikk og av Norwegian Outlett sentralt.

RESULTAT

Norwegian Outlet og de enkelte butikkene er veldig fornøyd med løsningen. Både kunder og ansatte oppfatter skjermene som effektive kanaler til å formidle informasjon, tilbud og kampanjer!

Flere prosjekter

COOP NORGE

Hovedleverandør av digitale skilt i COOP NORGE Norges raskest voksende dagligvare kjede har valgt infostation sine løsninger for digitale flater.Infostation

...Gå til prosjekt