Din egen mediekanal
på 1-2-3!

InfoMediaPlayer

I infostation setter vi brukervennlighet høyt. Software-systemet vi tilbyr er derfor bygget opp slik at du som kunde, dersom du ønsker det, fint skal klare å redigere innhold og spillelister selv.

Kjernen i produksjonen av skjermløsninger er vår programvare InfoMediaPlayer. Denne setter deg i stand til å koordinere et utall av informasjonskilder. Det kan være bilder, videoklipp, tekster, animasjoner eller ferdig informasjonsmateriell. Dette settes sammen til en spilleliste som blir vist ute på de enkelte skjermene.

InfoMediaPlayer består av to moduler; InfoMedia Server-programvaren som er installert på infostasjoner eller kundens server, og InfoMediaPlayer-programvaren som er installert på egen PC, eller integrert direkte i skjermen ved utplasseringsstedet.
Ved hjelp av sendeplaner kan du enkelt planlegge visninger langt frem i tid, og tilpasse budskap og innhold etter kampanjer, sesong, målgruppe eller tidspunkt. Du kan vise ett spesielt budskap til ett segment på ett bestemt tidspunkt av dagen – og andre budskap på andre skjermer der du ønsker å treffe andre segmenter. I tillegg har du full full kontroll på hva som vises hvor, på hvilke skjermer og hvor lenge.
InfoMediaPlayer har blitt brukt, testet og videreutviklet kontinuerlig siden 2001, og er installert på flere tusen enheter. Løsningen er blant de rimeligste og mest kosteffektive på markedet.

Noen prosjekter

COOP NORGE

Hovedleverandør av digitale skilt i COOP NORGE Norges raskest voksende dagligvare kjede har valgt infostation sine løsninger for digitale flater.Infostation

...Gå til prosjekt